Les mones de pasqua més originals

Les mones de pasqua més originals


Les mones de pasqua són especials perquè es regalen només un cop l’any. Temps enrere, les mones només es regalaven als fillols; però amb el pas dels anys aquesta tradició ha anat evolucionant. Ja no cal ser fillol o fillola per rebre una mona per Setmana Santa! De vegades, alguns dels nostres clients ens han demanat mones per regalar a tota la família, com a regal a un avi o simplement una sorpresa per als amants de la xocolata… per què no? Les tradicions hi són per millorar-les i adaptar-les a les noves generacions!

En Oh Mama sempre hem fet mones de pasqua diferents a les tradicionals perquè ens agrada innovar i elaborar productes únics per a moments especials. Aquest any, hem realitzat diferents models que t’ensenyem a continuació: minions, unicorns i altres figures de xocolata a més de les ja tradicionals mones personalitzades.

Si vols una mona realment original, truca al 972485628 o escriu-nos a info@ohmamapastisseria.com i reserva la teva Mona. Tens temps fins el dijous 22 de març per fer-ho. Corre que s’acaben!


Unicornio Oh Mama Pastisseria

Mona Oh Mama Pastisseria
Minion Oh Mama Pastisseria

Mona Oh Mama Pastisseria

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

20 − 2 =