politica privacitat

Oh Mama és una marca registrada. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Pastisseria Creativa Oh Mama S.L.

Legal

El domini www.ohmamapastisseria.com és propietat de l’empresa Pastisseria Creativa Oh Mama S.L., amb el NIF B-55187413 Registre Mercantil de Girona: tom 2952 foli 142 full GI-55746 Ins. 1ª.

També es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant la següent adreça de correu electrònic: info@ohmamapastisseria.com o al telèfon: 972 485 628.

Protecció de Dades

De conformitat amb el que disposi la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pastisseria Creativa Oh Mama S.L., amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions vàries. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant correu electrònic a comunicacio@ohmamapastisseria.com, Ref. Protecció de Dades.