NOVETATS‎ > ‎

SORTEIG 3 ANYS! / ¡SORTEO 3 AÑOS!

28 de nov. 2016, 2:10 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 29 de nov. 2016, 0:37 ]


A Oh Mama estem de celebració! El dia divendres 2 de desembre farem 3 anys, i volem celebrar-ho amb tu amb un super sorteig d'una caixa de 6 cupcakes decorades de Nadal. Només has de comentar la foto que vam penjar el dia dilluns 28 de novembre en els nostres perfils de Facebook i Instagram i etiquetar les persones amb les que compartiries el premi. Molta sort!


Bases del Sorteig

Oh Mama Pastisseria organitza un sorteig pel seu tercer aniversari, el dia 2 de desembre de l'any 2016. Els participants en el sorteig, tenen temps des del dilluns 28 de novembre de a les 00hs fins el divendres 2 de desembre a les 08hs per poder participar.

La promoció consisteix en comentar sota la foto del sorteig penjada el dia dilluns 28 de novembre amb qui compartirien el premi, etiquetant a les persones que ells mateixos considerin. La promoció només es realitzarà a través de les pàgines de Facebook i Instagram.

El mateix divendres dia 2 de desembre a partir de les 08hs, es realitzarà el sorteig i només podrà guanyar-lo una persona. Una condició especial és que el guanyador o guanyadora es personifiqui a la botiga de Carrer Joan Maragall 39 17002 Girona per recollir el seu premi.

El premi serà una caixa de 6 cupcakes decorades de Nadal.

Un cop es faci el sorteig, ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora mitjançant la xarxa social en la qual s'hagi posat en contacte el participant i li notificarem que ha estat el guanyador o guanyadora.

* No estaran permesos els comentaris el contingut es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar drets de tercers. Es pot preveure la possibilitat d'eliminar aquestes publicacions o fins desqualificar els participants que incloguin continguts ofensius. Nomès entraran en el sorteig un comentari per usuari.


Els participants podran contactar amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@ohmamapastisseria.com per a qualsevol dubte o reclamació.

Els usuaris de Facebook o Instagram acceptaran aquestes bases legals pel fet de participar en la promoció.


···


¡En Oh Mama estamos de celebración! El día viernes 2 de diciembre cumplimos 3 años, y queremos celebrarlo contigo con un super sorteo de una caja de 6 cupcakes decoradas de Navidad. Sólo tienes que comentar la foto que colgamos el día lunes 28 de noviembre en nuestros perfiles de Facebook e Instagram y etiquetar a las personas con las que compartirías el premio¡Mucha suerte!


Bases del Sorteo

Oh Mama Pastisseria organiza un sorteo por su tercer aniversario, el día 2 de diciembre de 2016. Los participantes en el sorteo, tienen plazo desde el lunes 28 de noviembre de 2016 a las 00hs hasta el viernes 2 de diciembre a las 08hs para poder participar.

La promoción consiste en comentar bajo la foto del sorteo colgada el día lunes 28 de noviembre con quién compartirían el premio, etiquetando a las personas que ellos mismos consideren. La promoción sólo se realizará a través de las páginas de Facebook e Instagram.

El mismo viernes 2 de diciembre a partir de las 08hs, se realizará el sorteo y sólo podrá ganarlo una persona. Una condición especial es que el ganador o ganadora se personifique en la tienda de Carrer Joan Maragall 39 17002 Girona para recoger su premio.

El premio será una caja de 6 cupcakes decoradas de Navidad.

Una vez se haga el sorteo, nos pondremos en contacto con el ganador o ganadora mediante la red social en la que se haya puesto en contacto el participante y le notificaremos que ha sido el ganador o ganadora.

 

* No estarán permitidos los comentarios cuyo contenido se considere inadecuado, que sean ofensivos, injuriosos o discriminatorios o que pudieran vulnerar derechos de terceros. Puede preverse la posibilidad de eliminar dichas publicaciones o hasta descalificar a los participantes que incluyan contenidos ofensivos.Sólo entrarán en el sorteo un comentario por usuario.

Los participantes podrán contactar con nosotros a través del correo electrónico comunicacio@ohmamapastisseria.com para cualquier duda o reclamación.

 

Los usuarios de Facebook o Instagram aceptarán estas bases legales por el hecho de participar en la promoción.

Comments