Decathlon Platja d'Aro celebra els 25 anys

18 de gen. 2018, 11:51 publicada per Oh Mama Pastisseria

El novembre, la botiga Decathlon de Platja d'Aro va fer ni més ni menys que 25 anys! I ens van demanar un superpastís corporatiu :) Si teniu pensat fer un esdeveniment d'empresa, no dubteu en informar-vos sobre les diferents possibilitats que us podem oferir. Sorpredre al staff amb dolços sempre és una bona idea i una bonica manera d'agraïr l'esforç de l'equip, no creieu?


En noviembre, la tienda Decathlon de Platja d'Aro ¡cumplió ni más ni menos que 25 años! Y nos pidieron un superpastel corporativo :) Si tenéis pensado hacer un evento de empresa, no dudéis en informaros sobre las diferentes posibilidades que os podemos ofrecer. Sorprender al staff con dulces siempre es una buena idea y una bonita manera de agradecer el esfuerzo del equipo ¿no creéis?

UNICORN CAKE PER LA LAURA BRUNET

29 de nov. 2017, 11:26 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 29 de nov. 2017, 11:26 ]

El passat 25 de novembre, la Laura Brunet va celebrar a Girona el seu aniversari. Va confiar en el nostre treball i ens va encarregar un pastís d’unicorn. La influencer, amb més de 200 mil seguidors a Instagram, ha fet 19 anys. Ha estat un plaer treballar en una comanda tan especial. Moltes felicitats @laurabrunet!

BOO! Torna Halloween

25 d’oct. 2017, 12:29 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 4 de nov. 2017, 7:47 ]

halloween girona pastisseria oh mama


La nit més terrorífica de l'any torna aquest proper dimarts 31 d'octubre! Si ja teniu la disfressa a punt, només queda pensar en els saborosos dolços que aneu a donar i a rebre :) Per això, us recordem un any més que en la nostra pastisseria podreu trobar els dolços més aterridors que mai heu vist. Veniu a la nostra tenda i informeu-vos sense compromís. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari web, correu electrònic (info@ohmamapastisseria.com) o cridant al 972485628.

El dimarts 31 d'octubre va a ser espantós... BOOOOOO!

***

¡La noche más terrorífica del año vuelve este próximo martes 31 de octubre! Si ya tenéis el disfraz a punto, sólo queda pensar en los sabrosos dulces que vais a dar y a recibir :) Por eso, os recordamos un año más que en nuestra pastelería podréis encontrar los dulces más aterradores que jamás habéis visto. Venid a nuestra tienda e informaos sin compromiso. También os podéis poner en contacto con nosotros a través de nuestro formulario web, correo electrónico (info@ohmamapastisseria.com) o llamando al 972485628.

El martes 31 de octubre va a ser espantoso... ¡BOOOOOO!

FELIÇ DIA MARE! / ¡FELIZ DÍA MAMÁ!

3 de maig 2017, 11:52 publicada per Oh Mama Pastisseria

madre mama mare dia pastisseria oh mama girona


Perquè és
única, perquè es fa estimar encara que de vegades sigui molt repetitiva, perquè sempre sempre sempre estarà quan la necessitis ... no creus que es mereix el millor? Doncs nosaltres t'ajudem :) Pots escollir cupcakes del seu sabor favorit o les galetes que més li facin riure. Vine a la nostra botiga i escull el millor per a ella ... s'ho mereix!

                                                                                                ···

Porque es única, porque se hace querer aunque a veces sea muy repetitiva, porque siempre siempre siempre estará cuando la necesites... ¿no crees que se merece lo mejor? Pues nosotros te ayudamos :) Puedes escoger cupcakes de su sabor favorito o las galletas que más le hagan reir. Ven a nuestra tienda y escoge lo mejor para ella... ¡se lo merece!

SANT JORDI 2017

20 d’abr. 2017, 12:14 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 20 d’abr. 2017, 12:17 ]

PASTISSERIACREATIVAREBOSTERIAGIRONAOHMAMASANTJORDI


El diumenge 23 d'abril no t'oblidis... és Sant Jordi! I a Oh Mama oh celebrem amb galetes i cupcakes decorats per a l'ocasió. Tradició i modernitat es tornen a unir en el nostre obrador per fer productes que apassionen. A partir de demà divendres, tindràs a la teva disposició tots els productes de Sant Jordi. Reserves al 972485628.

Horari diumenge: 09.30 - 14.00 hs.

···

El domingo 23 de abril no te olvides... ¡es Sant Jordi! Y en Oh Mama lo celebramos con galletas y cupcakes decorados para la ocasión. Tradición y modernidad se vuelven a unir en nuestro obrador para hacer productos que apasionan. A partir de mañana viernes, tendrás a tu disposición todos los productos de Sant Jordi. Reservas al 972485628.

Horario domingo: 09.30 - 14.00 hs.

Nova ruta aéria entre les ciutats de Girona i Oradea a través de Ryanair / Nueva ruta aérea entre las ciudades de Girona y Oradea a través de Ryanair

30 de març 2017, 1:49 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 30 de març 2017, 1:51 ]

Ahir a l'aeroport de Girona es va celebrar la creació d'una nova ruta que uneix Girona amb la ciutat romanesa Oradea, gràcies a la companyia aèria Ryanair. L'aeroport ens ha demanat una vegada més un pastís d'inauguració, aquesta vegada per a la ruta GRO-OMR. Us deixem amb imatges de l'esdevenimet!

Ayer en el aeropuerto de Girona se celebró la creación de una nueva ruta que une Girona con la ciudad rumana Oradea, gracias a la compañía aérea Ryanair. El aeropuerto nos ha pedido una vez más un pastel de inauguración, esta vez para la ruta GRO-OMR ¡Os dejamos con imágenes del evento!

Ryanair Cake Pastisseria Oh Mama Girona

Ryanair Cake Pastisseria Oh Mama Girona

Ryanair Cake Pastisseria Oh Mama Girona

Setmana Santa 2017 / Semana Santa 2017

27 de març 2017, 2:41 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 27 de març 2017, 2:43 ]Hola!
Com cada any, a la nostra pastisseria realitzem mones de pasqüa originals i personalitzades, ous de xocolata de diferents sabors, galetes decorades i cupcakes. Anem a celebrar la Setmana Santa d'una manera diferent, i ho podeu fer amb Oh Mama! + info al 972 485 628.

¡Hola! Como cada año, en nuestra pastelería realizamos monas de pascua originales y personalizadas, huevos de chocolate de diferentes sabores, galletas decoradas y cupcakes. Vamos a celebrar la Semana Santa de una manera diferente ¡y lo podéis hacer con Oh Mama! + info en el 972 485 628.

Papa: ets el meu superheroi preferit / Papá: eres mi superhéroe preferido

3 de març 2017, 2:19 publicada per Oh Mama Pastisseria

pastisseria oh mama pasteleria girona


Tots
els dies haurien de ser "el dia del pare", perquè tot el que ha fet i fa per tu és immens. El 19 de març és el dia oficial per celebrar-ho, així que sorprèn-lo amb els nostres dolços decorats per a aquesta bonica ocasió :) Cupcakes, galetes, pastissos i molt més. Vine a veure'ns a la nostra botiga del carrer  Joan Maragall i t'assessorarem en tot allò que necessitis. Perquè pare només n'hi ha un i és el nostre superheroi
preferit.

Todos los días deberían ser "el día del padre", porque todo lo que ha hecho y hace por tí es inmenso. El 19 de marzo es el día oficial para celebrarlo, así que sorpréndele con nuestros dulces decorados para esta bella ocasión :) Cupcakes, galletas, pasteles y mucho más. Ven a vernos a nuestra tienda de la calle Joan Maragall y te asesoraremos en todo aquello que necesites. Porque padre sólo hay uno y es nuestro superhéroe favorito.

Xmas Time!

5 de des. 2016, 2:07 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 5 de des. 2016, 2:08 ]

 
El Nadal ja està aqui! Ja pots fer la teva comanda de productes nadalencs. Galetes i cupcakes decorades! Si ets una empresa, sorprèn als teus treballadors i treballadores amb un dolç detall. I si ets un particular, decora la teva taula de Nadal amb una galeta per convidat o ofereix cupcakes com a postre. Per fer la teva comanda, demanem mínim 10 dies d'antelació.

BON NADAL!

···

¡La Navidad ya está aquí! Ya puedes hacer tu pedido de productos navideños ¡Galletas y cupcakes decoradas! Si eres una empresa, sorprende a tus trabajadores y trabajadoras con un dulce detalle. Y si eres un particular, decora tu mesa de Navidad con una galleta por invitado u ofrece cupcakes como postre. Para hacer tu pedido, pedimos mínimo 10 días de antelación.

¡FELIZ NAVIDAD!

  
 

SORTEIG 3 ANYS! / ¡SORTEO 3 AÑOS!

28 de nov. 2016, 2:10 publicada per Oh Mama Pastisseria   [ actualitzat el 29 de nov. 2016, 0:37 ]A Oh Mama estem de celebració! El dia divendres 2 de desembre farem 3 anys, i volem celebrar-ho amb tu amb un super sorteig d'una caixa de 6 cupcakes decorades de Nadal. Només has de comentar la foto que vam penjar el dia dilluns 28 de novembre en els nostres perfils de Facebook i Instagram i etiquetar les persones amb les que compartiries el premi. Molta sort!


Bases del Sorteig

Oh Mama Pastisseria organitza un sorteig pel seu tercer aniversari, el dia 2 de desembre de l'any 2016. Els participants en el sorteig, tenen temps des del dilluns 28 de novembre de a les 00hs fins el divendres 2 de desembre a les 08hs per poder participar.

La promoció consisteix en comentar sota la foto del sorteig penjada el dia dilluns 28 de novembre amb qui compartirien el premi, etiquetant a les persones que ells mateixos considerin. La promoció només es realitzarà a través de les pàgines de Facebook i Instagram.

El mateix divendres dia 2 de desembre a partir de les 08hs, es realitzarà el sorteig i només podrà guanyar-lo una persona. Una condició especial és que el guanyador o guanyadora es personifiqui a la botiga de Carrer Joan Maragall 39 17002 Girona per recollir el seu premi.

El premi serà una caixa de 6 cupcakes decorades de Nadal.

Un cop es faci el sorteig, ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora mitjançant la xarxa social en la qual s'hagi posat en contacte el participant i li notificarem que ha estat el guanyador o guanyadora.

* No estaran permesos els comentaris el contingut es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar drets de tercers. Es pot preveure la possibilitat d'eliminar aquestes publicacions o fins desqualificar els participants que incloguin continguts ofensius. Nomès entraran en el sorteig un comentari per usuari.


Els participants podran contactar amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@ohmamapastisseria.com per a qualsevol dubte o reclamació.

Els usuaris de Facebook o Instagram acceptaran aquestes bases legals pel fet de participar en la promoció.


···


¡En Oh Mama estamos de celebración! El día viernes 2 de diciembre cumplimos 3 años, y queremos celebrarlo contigo con un super sorteo de una caja de 6 cupcakes decoradas de Navidad. Sólo tienes que comentar la foto que colgamos el día lunes 28 de noviembre en nuestros perfiles de Facebook e Instagram y etiquetar a las personas con las que compartirías el premio¡Mucha suerte!


Bases del Sorteo

Oh Mama Pastisseria organiza un sorteo por su tercer aniversario, el día 2 de diciembre de 2016. Los participantes en el sorteo, tienen plazo desde el lunes 28 de noviembre de 2016 a las 00hs hasta el viernes 2 de diciembre a las 08hs para poder participar.

La promoción consiste en comentar bajo la foto del sorteo colgada el día lunes 28 de noviembre con quién compartirían el premio, etiquetando a las personas que ellos mismos consideren. La promoción sólo se realizará a través de las páginas de Facebook e Instagram.

El mismo viernes 2 de diciembre a partir de las 08hs, se realizará el sorteo y sólo podrá ganarlo una persona. Una condición especial es que el ganador o ganadora se personifique en la tienda de Carrer Joan Maragall 39 17002 Girona para recoger su premio.

El premio será una caja de 6 cupcakes decoradas de Navidad.

Una vez se haga el sorteo, nos pondremos en contacto con el ganador o ganadora mediante la red social en la que se haya puesto en contacto el participante y le notificaremos que ha sido el ganador o ganadora.

 

* No estarán permitidos los comentarios cuyo contenido se considere inadecuado, que sean ofensivos, injuriosos o discriminatorios o que pudieran vulnerar derechos de terceros. Puede preverse la posibilidad de eliminar dichas publicaciones o hasta descalificar a los participantes que incluyan contenidos ofensivos.Sólo entrarán en el sorteo un comentario por usuario.

Los participantes podrán contactar con nosotros a través del correo electrónico comunicacio@ohmamapastisseria.com para cualquier duda o reclamación.

 

Los usuarios de Facebook o Instagram aceptarán estas bases legales por el hecho de participar en la promoción.

1-10 of 31