La nostra Pastisseria Creativa Oh Mama, va néixer l'any 2013 a Girona; però l'experiència que hi ha al darrera, data de més de 20 anys.

A Oh Mama oferim als nostres clients, tant particulars com professionals, una altra manera de celebrar qualsevol tipus d'esdeveniments com:

· Aniversaris
· Casaments
· Comunions
· Batejos
· Baby Showers
· Comiats
· Empreses

A la nostra pastisseria oferim també productes originals i divertits ideals per a esmorzar o berenar, fins i tot per a Taules Dolces:

Pastissos
Cupcakes i Minicupcakes
Galetes
Cake PopsEl que diferencia aquesta pastisseria de la resta, és la importància del detall. S'han acabat les celebracions avorrides: els nostres productes no passaran desapercebuts!


Nuestra Pastelería Creativa Oh Mama nació en el año 2013 en Girona, pero la experiencia que hay detrás, data de más de 20 años.

En Oh Mama ofrecemos a nuestros clientes, tanto particulares como profesionales, otra manera de celebrar cualquier tipo de evento tales como:

· Cumpleaños
· Bodas
· Comuniones
· Bautizos
· Baby Showers
· Despedidas
· Empresas

En nuestra pastelería, ofrecemos también productos originales y divertidos ideales para desayunar o merendar, incluso para Candy Bar:

· Pasteles
· Cupcakes y Minicupcakes
. Galletas
· Cake Pops

Lo que diferencia esta pastelería de las demás, es la importancia del detalle. Se han acabado las celebraciones aburridas ¡nuestros productos no pasarán desapercibidos!

Pastissos, Cupcakes, Cake Pops, Oh Mama, Pastisseria